Medya Kullanımı

02 May, 2017

Mayıs ayına girmiş bulunuyoruz, bu ay Warwick Manufacturing Group'taki Composites UK yıllık etkinliğine ve daha sonra Chinaplas 2017’ye katılacağız. Ceramicx bültenini online olarak takip edebilirsiniz. (Kaydol)  

Her şekilde ve boyutta basılan ve dağıtılan bültenler halen büyük önem taşıyorlar, diğerleri ise milyonlarca online küresel bir kitleye başarıyla erişebiliyorlar.

Bu iyi bir araştırmacı ve hızlı bir okuyucu olmanıza yardımcı olacaktır fakat şahsen değerli ipuçlarının, bilgilerin bizim bültenimiz gibi özel haber bültenlerinden veya web sitelerinden ulaşılabileceğini de biliyorum.

Ceramicx aylık bülteni infrared ısıtma konularını ve kendi sektörümüzün dahil olduğu sektörlerdeki faaliyetleri ve gelişmeleri aydınlatmayı amaçlamaktadır.

Karışık bir medya çağında yaşıyoruz, mesajlarımızı ulaştırabileceğimiz birçok seçenek var. Video teknolojisi giderek daha da ön plana çıkıyor, bilgi toplamak ve vermek için çok ideal olmasa da görsel anlamda anlatım için oldukça güçlü bir yöntem. Örneğin rezistansların montajını gösteren en popüler Ceramicx videoları Alan Draper’ ın uzman ellerinden çıkan videolardır.

Burada infrared test cihazımız Herschel’in başarısını anlatan kısa bir video yer almaktadır. Bu video Trinity College Dublin ile birlikte kazandığımız 2017 İşbirlikçi Araştırma Etkisi Ödülü'nü (KTI Ödülleri) anlatmaktadır.

Umarım bu video faaliyetlerimizi size en iyi şekilde iletir. Ceramicx geniş medya yelpazesi ile ileriki dönemlerde de sizi bilgilendirmeye devam edecek…

© 2024 Ceramicx | Web Development by Granite Digital