Solidworksle Çalışıyoruz

09 May, 2017

Pek çok okuyucumuz fabrikamızın tekrar tasarlandığını ve yeniden inşa edildiğini biliyor. Tek değişiklik bu değil, Ceramicx’teki herkes Solidworks tasarım paketi ve SolidCAM üretim bileşeni tarafından desteklenen 3 boyutlu mühendislik çalışmalarından da ayrıca keyif alıyor.

SpaceClaim Ceramicx tasarım cephaneliğinin bir parçası ancak doğrudan modellemeden parametrik modellemeye geçiş farklı bir düzenin kuantum sıçramasını temsil ediyor.

Bu faktör bir tasarım tarihinin görünür olmasını ve uygun olarak değiştirilmesini sağlar, böylece Ceramicx ürün tasarımları sağlamlaştırılır, daha az hataya maruz kalır ve üretim sürecine daha elverişli bir yaklaşım getirir.

Üretim, SolidWorks ve SolidCAM'ın kombinasyonu ile bizim için aerodinamik hale getirildi. Bu şekilde üretim yöntemlerinin tam entegrasyonu sağlandı.

Bu kombinasyonla kesme takımları seçiliyor ve makine operatörü tarafından girilmek yerine CAM yazılımıyla hesaplanan yollar kullanılıyor. Tüm tasarım prosesleri hızlandırıldı ve lisans düzenlemeleri çok daha esnek olduğu için şirketin tüm mühendislik ekibi tarafından erişilebilir hale geldi.

Bazen en popüler ürünler ve çözümlerle çalışırken ortada yanlış olan hiçbir şey yoktur. Solidworks Aralık 1992’de kuruldu ve yazılım şu an dünya çapında 1.5 milyondan daha fazla lisanla 25. Versiyonunda.

Kısacası Ceramicx Solidworks tasarım ve imalat topluluğunun bir parçası olmaktan memnun ve her geçen gün 3 boyutlu parametrik tasarım dilinde akıcılık kazanmakta.

© 2024 Ceramicx | Web Development by Granite Digital